Pui cu lămâie cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu lămâie cu parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei vegetal, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lemon Ricotta Chicken Parmezan, Lemon Parmezan Chicken Chicken, and Lemon and Lemon Parmezan Risotto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt cu 1 lingură de ulei vegetal.
Amestecați pesmetul, parmezanul, condimentele de lămâie, pudra de usturoi, pătrunjelul și ardeiul într-un castron mare. Bateți oul într-un castron mic.
Înmuiați pieptul de pui în ou, apoi în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Așezați puiul acoperit pe tava de copt unsă și acoperiți uniform cu bucăți de unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine crocant și fiert, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Scurge carnea de pui pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei înainte de servire.