Pui cu lămâie cu parmezan

Pui cu lămâie cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu lămâie cu parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Pentru 1,34 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ulei vegetal, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 65%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Lemon Ricotta Chicken Parmezan, Lemon Parmezan Chicken Chicken, and Lemon and Lemon Parmezan Risotto.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt cu 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați pesmetul, parmezanul, condimentele de lămâie, pudra de usturoi, pătrunjelul și ardeiul într-un castron mare. Bateți oul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Înmuiați pieptul de pui în ou, apoi în amestecul de pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Așezați puiul acoperit pe tava de copt unsă și acoperiți uniform cu bucăți de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine crocant și fiert, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scurge carnea de pui pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista