Pui Cu Lămâie
Lemony Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 429 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, jumătăți de piept de pui, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 46%. Încercați Lemony Chicken & Orzo, Lemony Pui Piccata, și Lemony Parmezan Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Așezați făina într-un castron puțin adânc. Condimentați pieptul de pui cu sare, apoi apăsați ușor în făină pentru a acoperi; scuturați excesul de făină. Aranjați puiul în tigaie. Gatiti pana se rumenesc, 7-10 minute pe fiecare parte.
Adăugați vinul alb și sucul de lămâie. Continuați să gătiți până când pieptul de pui nu mai este roz în centru și lichidul de gătit este redus la jumătate, cu 5 până la 7 minute mai mult.
Transferați puiul pe o farfurie.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul în sos până se topește.
Se toarnă sosul peste pieptul de pui și se ornează cu capere și pene de lămâie.