Pui cu ierburi și găluște

Pui cu ierburi și găluște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ierburi și găluștele. O porție conține 314 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de praf de copt, coapse de pui, morcov tăiat în diagonală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma praful de copt, puteți urma acest fel principal cu Tort Simplu De Lămâie Cu Zmeură ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Găluște Cu Ierburi, Pui Cu Ierburi Și Găluște, și Pui Cu Ierburi Și Găluște pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 4 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați țelina și următoarele 5 ingrediente (prin frunza de dafin) la tigaie; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Puneți puiul în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion în tigaie; aduceți amestecul la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, pătrunjelul tocat, praful de copt și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
PătrunjelPătrunjel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați lapte, amestecând doar până când este umed. Lingură prin îngrămădirea lingurițelor în amestec de bulion; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când găluștele sunt gata. Aruncați crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
BulionBulion
LapteLapte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista