Pui cu Curry roșu-glazură de arahide

Pui cu Curry roșu-glazură de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu glazură roșie de Curry-arahide. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 585 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, mango, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry frecat coapse de pui afumate cu glazură de sorg-Chile, și Pui la grătar cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron, aruncați mango cu puiul și 3 linguri de sos de arahide și condimentați ușor cu sare și piper. Filetați ușor mango și puiul pe 8 frigarui, alternând bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De ArahideSos De Arahide
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Periați frigăruile cu ulei și grătiți la foc mare, rotind ocazional, până când puiul este ușor carbonizat în pete și aproape gătit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Ungeți 2 linguri de sos de arahide pe frigarui și grătar, rotind, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute. Dacă sosul devine prea gros pentru a fi periat, subțiați-l ușor cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Serviți frigăruile de pui și mango cu pene de var și treceți sosul de arahide rămas la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
Pană De VarPană De Var
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista