Pui cu crustă de parmezan în sos de smântână

Pui cu crustă de parmezan în sos de smântână
Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 41 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, arpagic și ceapă philadelphia cu 1/3 mai puțină grăsime decât crema de brânză, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui cu crustă de parmezan în sos de smântână, Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc, și Pui cu crustă de parmezan și sparanghel cu sos Malteză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul in 1-1 / 4 cani bulion si 1/2 cana apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Între timp, amestecați firimiturile de cracker și parmezanul pe farfurie. Clătiți puiul cu apă; scuturați ușor excesul de apă. Înmuiați puiul în amestec de firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. Aruncați orice amestec de firimituri rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pui; gatiti 5 pana la 6 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Transferați pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
6
Adăugați bulionul rămas și crema de brânză cu conținut redus de grăsimi în tigaie; aduceți doar la fiert, amestecând continuu. Gatiti 3 min. sau până se îngroașă, amestecând frecvent; lingura peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare în UleiRoșii Uscate La Soare în Ulei
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se servește cu orez și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista