Pui cu ciuperci cremoase și mazăre

Pui cu ciuperci cremoase și mazăre anticipate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 475 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu ierburi cu mazăre și ciuperci, Pui, ciuperci și mazăre de zahăr peste orez, și Pui de tigaie cu mazăre, ciuperci și Curry de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu sare și piper.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie. Dragează 2 cotlete de pui în făină, scutură orice exces și pune-le în tigaie. Gatiti pana devin aurii, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte; transferați într-un vas de copt. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și celelalte 2 cotlete de pui. Acoperiți vasul liber cu folie; introduceți la cuptor în timp ce pregătiți legumele.
Adăugați untul în tigaia fierbinte, apoi adăugați scallions și ciuperci; gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 3 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, încă 3 până la 4 minute. Se amestecă mazărea și se încălzește; condimentează cu sare și piper.
Serviți puiul acoperit cu legumele cremoase.
Fotografie de Antonis Achilleos