Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când strălucește, apoi gătiți puiul în 1 strat, fără a amesteca, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
În timp ce puiul gătește, tăiați bok choy transversal în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați la pui (nu amestecați) și gătiți, acoperit, până când bok choy este fraged, aproximativ 4 minute. Se amestecă împreună Sherry, amidon de porumb și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se amestecă ciupercile, porumbul, amestecul de Sherry și 1/2 linguriță de sare în amestecul de pui și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor și puiul este gătit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bok Choy
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Stir mushrooms, corn, Sherry mixture, and 1/2 teaspoon salt into chicken mixture and simmer, uncovered, stirring occasionally, until sauce is thickened slightly and chicken is cooked through, 1 to 2 minutes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat