Pui cu aragaz lent în sos cremos de roșii uscat la soare
Puiul cu aragaz lent în sos cremos de roșii uscat la soare este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 802 calorii. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 635 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, capere, orez obișnuit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile uscate la soare, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Pui Cremos De Roșii Cu Aragaz Lent, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pui de tigaie în sos cremos de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, vinul, măslinele, caperele, usturoiul, anghinarea și roșiile într-un aragaz lent de 3 1/2 litru.
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 până la 8 ore sau până când puiul este gătit.
Presărați busuiocul, dacă doriți.