Pui Copt În Vin

Puiul copt în vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 702 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, ulei vegetal, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui coapte în vin roșu, Pui La Cuptor Cu Vin Și Ierburi, și Pui copt în marinată de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper; se acoperă cu făină.
Se toarnă ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor; se pune la foc mediu până se încălzește.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc ușor, întorcându-se o dată.
Scoateți puiul; ștergeți picăturile din tigaie. Puneți puiul în tigaie; adăugați vin. Aranjați inelele de ceapă peste pui.
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 30 de minute sau până când ați terminat, ungând ocazional.