Rețeta de pui Cilantro și tăiței Thailandezi picante ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 405 calorii. Pentru $ 5.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, coaja de lime, pasta de curry thailandeză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Taitei de dovlecei de pui Thailandezi cu sos picant de arahide, Taitei Thailandezi de dovlecei beți cu pui picant de miere, și Taitei Thailandezi Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron nereactiv și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute. Pregătiți o tigaie la grătar la foc mediu-mare și așezați coapsele de pui pe tigaie, gătind timp de 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Pentru tăiței: într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ghimbirul, coaja de tei și sucul, usturoiul, fulgii de ardei roșu și bulionul de pui. Se amestecă toate pentru a combina și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Adăugați pasta de curry, oțetul de orez condimentat și scallions. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez Condimentat
Pastă De Curry
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5
Așezați tăiței într-un castron mare de servire împreună cu morcovii și arahidele zdrobite și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.