Pui Biryani, Stil Hyderabadi

Pui Biryani, Stil Hyderabadi
Reteta de pui Biryani, stilul Hyderabadi este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 529 calorii. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pastă de usturoi de ghimbir, sare, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez iasomie ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. 100 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Hyderabadi pui biryani , cum se face pui biryani, veg biryani , cum se face Hyderabadi veg biryani, și Biryani Rice / Biryani Chawal / stil Restaurant.

Instrucțiuni

1
Înmuiați orezul timp de 30 de minute în suficientă apă pentru a acoperi; apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Între timp, încălziți ghee într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă cuișoare, cardamom și frunze de dafin. Apoi amestecați ceapa și gătiți până la moale, 6 până la 7 minute. Se amestecă ardeii chile și pasta de ghimbir. Se amestecă iaurtul, sarea și curry-ul, apoi se pune puiul în tigaie. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute, amestecand ocazional si rotind bucatile de pui, pana cand ramane doar aproximativ 1 cana de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
GheeGhee
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă în orez, apă și cilantro. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Verificați orezul după aproximativ 12 minute; dacă este uscat, adăugați 1/2 cană de apă și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista