Pui Biryani, Stil Hyderabadi

Pui Biryani, Stil Hyderabadi
Reteta de pui Biryani, stilul Hyderabadi este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 8. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 529 calorii. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pastă de usturoi de ghimbir, sare, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez iasomie ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. 100 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Hyderabadi pui biryani , cum se face pui biryani, veg biryani , cum se face Hyderabadi veg biryani, și Biryani Rice / Biryani Chawal / stil Restaurant.

Instrucțiuni

1
Înmuiați orezul timp de 30 de minute în suficientă apă pentru a acoperi; apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
2
Între timp, încălziți ghee într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă cuișoare, cardamom și frunze de dafin. Apoi amestecați ceapa și gătiți până la moale, 6 până la 7 minute. Se amestecă ardeii chile și pasta de ghimbir. Se amestecă iaurtul, sarea și curry-ul, apoi se pune puiul în tigaie. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute, amestecand ocazional si rotind bucatile de pui, pana cand ramane doar aproximativ 1 cana de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
GheeGhee
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă în orez, apă și cilantro. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute. Verificați orezul după aproximativ 12 minute; dacă este uscat, adăugați 1/2 cană de apă și continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista