Pui Beat

Pui Beat
Drunken Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1341 calorii, 73G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,47 USD pe porție. Un amestec de bulion de pui, vin, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pui Beat, Pui Beat, și Pui Beat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți puiul în interior și în exterior cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-o pungă mare de plastic rezistentă, așezată peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Adăugați puiul și sigilați punga cu cât mai puțin aer posibil, lăsând-o în castron. Marinați puiul la frigider pentru o zi, întorcându-l din când în când; punga asigură că tot puiul este păstrat umed cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru a prăji puiul, încălziți cuptorul la 425 buc.F (220 buc. C/gaz 7). Luați puiul din marinată, uscați-l cu prosoape de hârtie și presărați-l în interior și în exterior cu sare și piper. Aruncați marinada. Strângeți puiul, puneți-l pe spate într-o tigaie; tăiați untul în felii și puneți-le pe piept. Prăjiți puiul, ungând des, până când sfârâie și începe să se rumenească, aproximativ 15 minute. Întoarceți puiul pe un picior și continuați să prăjiți încă 15 minute, ungând des. Întoarceți pasărea pe celălalt picior și prăjiți încă 15 minute. Și, în cele din urmă, întoarceți-l pe spate pentru a termina de gătit, permițând 50 de minute până la 1 oră Timp total de gătit. Pentru a testa, ridicați pasărea cu o furculiță cu două vârfuri și turnați sucul din cavitate; ar trebui să curgă limpede, nu Roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
5
Între timp gătiți orzul perlat: topiți untul într-o tigaie grea, adăugați ceapa și saut-ul, amestecând ocazional, până când este moale, dar nu se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se amestecă orzul și se fierbe 2 până la 3 minute până când boabele arată transparente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
UntUnt
BoabeBoabe
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulionul cu sare și piper, acoperiți și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până când tot lichidul este absorbit, 30 până la 40 de minute. Gustați și, dacă orzul nu este fraged, adăugați mai mult stoc și continuați să fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OrzOrz
StocStoc
1
Întindeți-le pe o foaie de copt și rumeniți-le la cuptor cu puiul timp de 2 până la 3 minute, urmărind cu atenție să nu se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Lasă-i să se răcească. Când orzul este gătit, presărați prunele, caisele și migdalele deasupra și lăsați, acoperite, să se încălzească. Pilaful de orz poate fi păstrat la frigider până la 2 zile și reîncălzit deasupra aragazului chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
MigdaleMigdale
OrzOrz
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
3
Când puiul este gata, transferați-l într-un platou și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi. Aruncați grăsimea din tigaie, lăsând în urmă sucurile de gătit. Se amestecă făina și se gătește, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Adăugați vinul alb dulce și fierbeți timp de 1 până la 2 minute, amestecând pentru a dizolva sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
5
Adăugați bulionul și fierbeți din nou până când sosul este ușor îngroșat și redus la jumătate. Se strecoară într-o cratiță, se reîncălzește, se gustă și se reglează condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Dacă este necesar, reîncălziți pilaful de orz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
7
Adăugați maghiranul sau pătrunjelul; se amestecă pentru a amesteca toate ingredientele și gustul pentru condimentare. Aruncați corzile de la pui și lingurați pilaful de orz în jurul acestuia. Umeziți-l cu puțin sos și serviți restul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
MaghiranMaghiran
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
OrzOrz
SosSos
1
Tăiați puiul în 6 până la 8 bucăți sau folosiți sâni sau coapse gata preparate (recomandarea mea). Marinați-le timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
2
Scurgeți și uscați bucățile pe prosoape de hârtie, apoi acoperiți-le în făină condimentată. Topiți untul într-o tigaie sau tigaie saut și prăjiți bucățile de pui până se rumenesc bine pe toate părțile. Acoperiți tigaia și prăjiți-o într-un 350 F (175 C/GAZ
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Făină CondimentatăFăină Condimentată
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
cuptorul până când bucățile de pui sunt foarte fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță cu două vârfuri, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați-le într-un platou și păstrați-le la cald. Aruncați excesul de grăsime din tigaie și faceți sosul conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Rețetele sunt retipărite din gătit cu vin de Anne Willan, publicat de Harry N. Abrams, Inc. În asociere cu COPIA, Centrul American pentru vin, mâncare și Arte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista