Pui Balsamic De Mere

Pui Balsamic De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Balsamic cu mere. O porție conține 172 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, oțet balsamic, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de nuci cu slănină de mere de pui cu vinetă balsamică, Sandvișuri de pui cu Brie, măr ras Granny Smith și Dijon-reducere balsamică pe Challah prăjită, și Cotlet De Porc Balsamic De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un 1-1 / 2-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați bulionul, cidrul, oțetul, sucul de lămâie și condimentele; se toarnă peste carne. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
CarneCarne
OțetOțet
BulionBulion
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Scoateți puiul; păstrați cald. Grăsime degresată din lichidul de gătit. Într-o cratiță mică, topiți untul; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat lichid de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista