Puiul asiatic cu caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 285 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de soia, ghimbir, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui de Broccoli asiatic cu caju, Asiatice Slaw cu caju, pere & ghimbir Dressing, și Pui și caju.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.