Pui anghinare Bacon Dip este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 283 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de inimi de anghinare, lapte, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați inimile de anghinare, pieptul de pui, spanacul, slănina, maioneza, brânza mozzarella, brânza Neufchatel, laptele, usturoiul, brânza elvețiană, ardeiul negru și ardeiul cayenne într-un blender sau robot de bucătărie; răspândit într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat