Pui African în sos roșu picant

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul African în sos roșu picant ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 436 calorii, 53G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, usturoi, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi cardamomul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cardamom ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Pui African în sos roșu picant, Tocană picantă de pui African, și Supă Picantă De Arahide Africane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Produce 1/4 cană. Dimensiunea porției este de 1 linguriță.Pui:.
Așezați puiul într-un vas puțin adânc; stropiți cu suc și presărați cu 1/2 linguriță de sare. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți o oală mare la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute (nu rumeniti), amestecand frecvent.
Adăugați 2 lingurițe Berbere, restul de 1/4 linguriță sare, unt, ghimbir, nucșoară și cardamom, gătiți 1 minut.
Adăugați vin, bulion și pastă de roșii; se amestecă până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de pui; aduceți la fierbere.Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când puiul este fraged, întorcând puiul ocazional.Se amestecă coriandru.
Se servește cu pene de lămâie.