Puf De Cremă Pan
Pan Cream Puff ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 362 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 95 de cenți pe porție. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, care nu este atât de super. Încercați Jabba Puff-puf de cremă de casă, Plăcintă cu puf de cremă (aka tort cu puf de cremă sau tort eclair), și Pește alb tăiat în tigaie cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inci.
Într-o cratiță sau în cuptorul cu microunde, aduceți apă și margarină la fierbere.
Se amestecă făina, apoi se bate în ouă, pe rând.
Întindeți amestecul în tigaia pregătită; coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă și auriu, aproximativ 25 de minute. Apăsați orice bule mari cu o lingură de lemn. Puf de cremă rece înainte de umplere.
Pentru umplutură: bateți crema de brânză până devine pufoasă. Se amestecă amestecul de lapte și budincă. Bateți până când amestecul este gros, apoi întindeți peste puf de cremă. Se acoperă cu topping bătut, se strecoară cu sirop de ciocolată și se presară cu migdale. La frigider cu 24 de ore înainte de servire.