Sparanghel și Risotto de lămâie

Sparanghel și Risotto de lămâie
Sparanghel reteta si Risotto de lamaie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 32 minute. Pentru $ 2.67 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 413 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Lămâie Cu Sparanghel, Risotto De Lămâie Cu Sparanghel, și Sparanghel și Risotto de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas de sticlă sigur pentru microunde de 2 litri. Cuptor cu microunde la 3 minute. Se amestecă orezul;cuptor cu microunde la 3 minute. Se amestecă în stoc și vin; cuptor cu microunde la 16 minute, amestecând timp de 30 de secunde la fiecare 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați sparanghel;cuptor cu microunde la 2 minute. Se amestecă coaja, sucul, sarea, piperul și jumătate de brânză. Se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista