Pudră de porumb cu ardei iute
Chowder de porumb cu ardei iute este un fără gluten supă. O porție conține 258 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de slănină, apă, bulion fluid de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Umplutură de pâine de porumb din sud-vest cu porumb și ardei iute verzi, Ardei iute cu umplutură de Tamale de porumb, și Ardei Iute Poblano Umpluți Cu Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați boabele de porumb de pe știulete. Pune deoparte.
Adăugați bucăți de slănină într-o oală sau cuptor olandez la foc mediu. Gatiti cateva minute. Aruncați ceapa tăiată cubulețe și amestecați, gătind ceapa timp de 3 până la 4 minute.
Se adaugă untul și se topește.
Adăugați porumb. Se amestecă și se fierbe timp de un minut.
Adăugați ambele tipuri de ardei iute și amestecați.
Se toarnă bulion de pui și smântână.
Adăugați sare. Se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim.
Combinați făina de porumb (sau masa) cu apă. Se amestecă pentru a se combina, apoi se toarnă în pudră. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute la foc mic. Dacă praful are nevoie de mai multă îngroșare, adăugați o altă lingură de făină de porumb amestecată cu apă. Gatiti inca zece minute.
Se servește cu pâine crudă cu aluat sau într-un bol de pâine. Absolut delicios!