Pudră de legume în boluri de pâine
Nevoie de o curs principal fără lactate? Ciorba de legume în bolurile de pâine ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole, rulouri, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Boluri De Legume Moo Shu, Boluri De Burrito Cu Legume, și Legume Curry Quinoa Boluri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire rotundă de 2 inci din vârfurile rulourilor.
Scoateți pâinea din interiorul fiecărei role, lăsând coaja de 1/2 inch pe lateral și pe fund. (Rezervați garnituri de pâine pentru o altă utilizare.)
Încălziți supa, legumele și fasolea într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute până când legumele sunt fragede și supa este fierbinte.
Umpleți bolurile de supă o treime pline cu supă.
Așezați rulouri deasupra supei. Puneți supa suplimentară în rulouri, permițând o supă să se reverse în boluri.