Pudră De Curry Bo-Kaap Cape Malay-Amestec De Condimente Din Africa De Sud

Pudră De Curry Bo-Kaap Cape Malay-Amestec De Condimente Din Africa De Sud
Nevoie de o fără gluten, primal și felul principal prietenos cu fodmap? Bo-Kaap Cape Malay Curry Powder-amestecul de condimente din Africa de Sud ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 518 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $13.56 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ardei iute, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry, Curry cu fructe de mare Cape Malay și un Safari cu mâncare sud-africană la restaurantul Gold, și Cape Malay Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate semințele întregi într-o tigaie și prăjiți uscat timp de un minut sau două, până când devin înțepătoare și își eliberează parfumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Puneți - le într-un robot de bucătărie sau râșniță de cafea și pulsați până când sunt măcinate fin-sau macinați-le cu un pistil și mortar.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați condimentele măcinate rămase, inclusiv ardeii iute și frunzele de curry, la condimentele prăjite și amestecați bine.3 A se păstra într-un borcan sau staniu etanș până la 6 luni, într-un loc uscat, răcoros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză

Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc

African în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Radley & Finch Profs Pinotage cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista