Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară

Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară
Friptură Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 152 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, suc de lămâie, squabs și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Prăjiți Squabs cu Porcini și salată de pâine de țară, Gătitul la țară al cartofilor italieni cu Porcini, și Porcini-Carne De Vită Friptă Frecată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți la fierbere 2 căni de apă, usturoi și 1 linguriță de sare de mare, apoi scurgeți-le într-o strecurătoare. Blanch usturoi în același mod de 2 ori mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Tăiați pâinea în bețișoare groase de 1/4 inch și prăjiți-o pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până la auriu pal, aproximativ 6 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cojiți tulpinile de porcini cu un cuțit mic ascuțit până când carnea albă este expusă, apoi sferturiți ciupercile pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Pat squabs se usucă și se condimentează generos în interior și în exterior cu sare și piper. Puneți o crenguță de cimbru în cavitatea fiecărui squab și împărțiți confitul de usturoi între cavități. Legați picioarele de squabs împreună cu șirul de bucătărie și pliați aripile înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Confit De UsturoiConfit De Usturoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Încălziți 2 linguri de grăsime de rață într-o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se rumenesc în 2 loturi, întorcându-se, aproximativ 5 minute, transferându-se pe o farfurie și rezervând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați încă 1 1/2 linguri de grăsime de rață în tigaie și saut Porcini de porc în 2 loturi la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute (adăugați încă 1 1/2 linguri de grăsime de rață în tigaie pentru al doilea lot). Se amestecă usturoiul albit, pâinea prăjită și sarea și piperul după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Puneți o tigaie metalică de 13 x 9 inci pe raftul inferior al cuptorului (pentru a prinde picături) și aranjați squabs, cu pieptul în sus, într-un cerc mic (fără a atinge) pe raftul mijlociu al cuptorului direct deasupra tăvii de copt. Friptură squabs, cu grijă ungand o dată cu restul de grăsime de rață lingura, 15 minute. Înlocuiți tava de copt cu tigaie de salată de pâine, poziționând-o direct sub păsări. Prajiti squabs si salata de paine pana cand un termometru citit instant introdus in partea carnoasa a coapsei (evitati osul) Inregistreaza 155 F pentru carnea medie si ciupercile din salata de paine sunt fragede, aproximativ 5 minute. (Dacă ciupercile nu sunt fragede, prăjiți salata de pâine încă 5 până la 8 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați squabs pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute, apoi înjumătățiți pe lungime cu foarfece de pasăre sau cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Aruncați salata de pâine cu pătrunjel și suc de lămâie și serviți cu squabs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1
* Squabs pot fi umplute și legate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Se usucă chiar înainte de rumenire. * Pâinea poate fi prăjită cu 2 zile înainte, răcită complet și păstrată într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista