Prăjiți Lasagna de dovleac și sparanghel

Prăjiți Lasagna de dovleac și sparanghel
Friptura de dovleac și sparanghel Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 510 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,42 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de cimbru, foi de lasagna și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna, Lasagna Cu Sparanghel, și Lasagna Cu Șuncă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți bucățile de dovleac pe o foaie de copt și aruncați cu ulei, usturoi,ceapă, jumătate de salvie și cimbru și nucșoară. Se condimentează cu sare și piper, apoi se prăjește la cuptor până se înmoaie și devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin (dar păstrați cuptorul pornit). Aruncați usturoiul și puneți amestecul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați arpagicul și ricotta și zdrobiți totul împreună.Între timp, gătiți foile de lasagna într-o oală mare cu apă clocotită sărată până la doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți și gătiți sub apă curgătoare. Periați ușor foile cu ulei pe ambele părți, astfel încât să nu se lipească și așezați-le pe o farfurie.Ungeți sau ungeți un vas de copt și turnați puțin din cremă în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Așezați 2 foi de lasagna peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Întindeți o parte din amestecul de dovleac deasupra și împrăștiați cu niște sparanghel, apoi cu o parte din salvie și thym rămase, apoi grana padano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grana PadanoGrana Padano
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Adăugați mai multe foi de cremă și lasagne și continuați stratificarea. Se acoperă cu bucățile finale de lasagne, dovleacul rămas, asapargus, smântână și Grana padano. Împrăștiați cu cimbru rămas și apăsați ultimele frunze de salvie peste suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Grana PadanoGrana Padano
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până devin aurii. Odihnește-te 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista