Prăjiți Lasagna de dovleac și sparanghel

Prăjiți Lasagna de dovleac și sparanghel
Friptura de dovleac și sparanghel Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 510 calorii, 18g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,42 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de cimbru, foi de lasagna și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma dovleacul, puteți urma acest fel principal cu Deserturi Cu Dovleac: Pufuri Cu Cremă De Dovleac ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ziua Boxului Lasagna festivă de dovleac și brânză-Lasagna, Lasagna Cu Sparanghel, și Lasagna Cu Șuncă De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți bucățile de dovleac pe o foaie de copt și aruncați cu ulei, usturoi,ceapă, jumătate de salvie și cimbru și nucșoară. Se condimentează cu sare și piper, apoi se prăjește la cuptor până se înmoaie și devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin (dar păstrați cuptorul pornit). Aruncați usturoiul și puneți amestecul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați arpagicul și ricotta și zdrobiți totul împreună.Între timp, gătiți foile de lasagna într-o oală mare cu apă clocotită sărată până la doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți și gătiți sub apă curgătoare. Periați ușor foile cu ulei pe ambele părți, astfel încât să nu se lipească și așezați-le pe o farfurie.Ungeți sau ungeți un vas de copt și turnați puțin din cremă în bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Așezați 2 foi de lasagna peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
7
Întindeți o parte din amestecul de dovleac deasupra și împrăștiați cu niște sparanghel, apoi cu o parte din salvie și thym rămase, apoi grana padano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grana PadanoGrana Padano
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Adăugați mai multe foi de cremă și lasagne și continuați stratificarea. Se acoperă cu bucățile finale de lasagne, dovleacul rămas, asapargus, smântână și Grana padano. Împrăștiați cu cimbru rămas și apăsați ultimele frunze de salvie peste suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Grana PadanoGrana Padano
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Coaceți timp de 30 până la 40 de minute sau până devin aurii. Odihnește-te 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Revista