Prăjiturile Mele Mari Și Grase Cu Ciocolată

Cookie-urile mele mari și grase de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți De Nucă De Ciocolată Din Grâu Integral {Cookie-Urile Mele Preferate De Ciocolată}, cookie-uri cu ciocolată fără ouă / cookie-uri cu ciocolată moale, și Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Linia 2 foi de cookie cu hârtie pergament. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu si dati deoparte.
Așezați untul, zahărul și zahărul brun în vasul unui mixer electric; cremă împreună la viteză medie până când este ușoară și pufoasă. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Bateți în vanilie și ouă. Adăugați treptat ingredientele uscate la amestecul cremă și continuați să amestecați până se formează un aluat neted. Opriți mixerul și pliați bucățile de ciocolată folosind spatula.
Pentru a forma fursecurile, scoateți aproximativ 1/4 cană de aluat de fursecuri în mâini și rotiți-l într-o bilă; așezați-le la aproximativ 3 centimetri distanță pe foile de fursecuri pregătite; ar trebui să obțineți aproximativ 4 fursecuri pe fiecare tigaie. Apăsați ușor vârfurile aluatului și coaceți până când prăjiturile sunt maro deschis, 12 minute pentru prăjiturile masticabile sau aproximativ 15 minute pentru prăjiturile crocante.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe foile de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Repetați cu foile de aluat/cookie rămase.