Prăjituri Ușoare De Paște

Prăjituri Ușoare De Paște
Ușor prăjituri de Paște ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt de Paște, zahărul superfin, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri De Pește De Paște, Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase, și Prăjituri Ușoare De Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o tigaie rotundă de 7 inci cu hârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare, cremați margarina sau untul cu zaharurile până când sunt ușoareși pufos. Separați ouăle și bateți numai gălbenușurile. Cerneti masa de tort, faina de cartofi si praful de copt si impaturiti-o cu grija. Într-un castron separat,bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De CartofiFăină De Cartofi
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
3
Adăugați o lingurădin albușul de ou în aluatul de tort și amestecați bine. Acum pliați în restuldin albușurile ouălor, având grijă să nu scoateți aer. Lingurați amesteculîn tigaia pregătită și coaceți timp de 35-40 de minute până când crește și devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
După ce prăjitura s-a răcit, feliați pe jumătate orizontal și întindeți jumătatea inferioarăcu gem. Înlocuiți jumătatea superioară și presărați zahăr superfin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
5
Variații
1
Adăugațicoaja rasă de 1 lămâie sau portocală și1 lingură zahăr vanilat. Cremă cuargarina și zahărul.Tort cu fructe: înmuiați 1 cană de fructe uscate amestecate însuc de 1 portocală sau lămâie până când este plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Zahăr VanilatZahăr Vanilat
PortocaliuPortocaliu
CremăCremă
FructeFructe
LămâieLămâie
ZahărZahăr
1
Adăugați 1 1/2 căni de morcov ras, coaja de 1 portocală și sucul de 1/2 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
LămâieLămâie
1
Adăugați 2 picături de extract de migdale.Cremă cu margarină și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
MargarinăMargarină
CremăCremă
ZahărZahăr
1
Adăugați coaja rasă de1 lămâie. Cremă cu margarină și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
CremăCremă
LămâieLămâie
ZahărZahăr
1
Întindeți amestecul de tortîntr-o tigaie căptușită în stil jeleu. Se acoperă cu 3 1/2 căni (1 lb) mere decojite și feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presara cu 1 / 2cup zahăr superfine, și praf cu 1 heapingteaspoon scortisoara macinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
3
Coaceți și apoităiați în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se serveste cu Kosher non-lactatecremă biciuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
5
Din bucătăria tradițională evreiască: peste 150 de rețete nostalgice și contemporane de Ruth Joseph și Simon Round. Text circulara 2012 Ruth Joseph și Simon rotund; fotografii circulara 2012 Isobel mânui. Publicat în 2013 de Kyle Books, o amprentă a Kyle Cathie Limited.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista