Ușor prăjituri de Paște ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt de Paște, zahărul superfin, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri De Pește De Paște, Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase, și Prăjituri Ușoare De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o tigaie rotundă de 7 inci cu hârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un bol de amestecare, cremați margarina sau untul cu zaharurile până când sunt ușoareși pufos. Separați ouăle și bateți numai gălbenușurile. Cerneti masa de tort, faina de cartofi si praful de copt si impaturiti-o cu grija. Într-un castron separat,bateți albușurile cu un vârf de sare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Cartofi
Albușuri De Ou
Unt
Cremă
Gălbenuș De Ou
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
3
Adăugați o lingurădin albușul de ou în aluatul de tort și amestecați bine. Acum pliați în restuldin albușurile ouălor, având grijă să nu scoateți aer. Lingurați amesteculîn tigaia pregătită și coaceți timp de 35-40 de minute până când crește și devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
După ce prăjitura s-a răcit, feliați pe jumătate orizontal și întindeți jumătatea inferioarăcu gem. Înlocuiți jumătatea superioară și presărați zahăr superfin deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
5
Variații
1
Adăugațicoaja rasă de 1 lămâie sau portocală și1 lingură zahăr vanilat. Cremă cuargarina și zahărul.Tort cu fructe: înmuiați 1 cană de fructe uscate amestecate însuc de 1 portocală sau lămâie până când este plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Coaja De Lămâie
Zahăr Vanilat
Portocaliu
Cremă
Fructe
Lămâie
Zahăr
1
Adăugați 1 1/2 căni de morcov ras, coaja de 1 portocală și sucul de 1/2 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Portocaliu
Suc
Lămâie
1
Adăugați 2 picături de extract de migdale.Cremă cu margarină și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Margarină
Cremă
Zahăr
1
Adăugați coaja rasă de1 lămâie. Cremă cu margarină și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Cremă
Lămâie
Zahăr
1
Întindeți amestecul de tortîntr-o tigaie căptușită în stil jeleu. Se acoperă cu 3 1/2 căni (1 lb) mere decojite și feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se presara cu 1 / 2cup zahăr superfine, și praf cu 1 heapingteaspoon scortisoara macinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Zahăr Extrafin
3
Coaceți și apoităiați în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se serveste cu Kosher non-lactatecremă biciuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
5
Din bucătăria tradițională evreiască: peste 150 de rețete nostalgice și contemporane de Ruth Joseph și Simon Round. Text circulara 2012 Ruth Joseph și Simon rotund; fotografii circulara 2012 Isobel mânui. Publicat în 2013 de Kyle Books, o amprentă a Kyle Cathie Limited.