Prăjituri Individuale Cu Mousse De Ciocolată

Prăjituri Individuale Cu Mousse De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile individuale cu Mousse de ciocolată. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 213 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Prăjituri Individuale De Ciocolată Caldă, Prăjituri Individuale Cu Trufe De Ciocolată, și Aveți propriul tort și mâncați-l și el (prăjituri individuale de ciocolată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați 3/4 cană de zahăr, cacao, făină și sare într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați apă; se amestecă bine cu un tel. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Puneți ciocolata tocată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă amestecul de cacao fierbinte peste ciocolată; se amestecă până se topește ciocolata. Se amestecă romul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Amestec De Cacao FierbinteAmestec De Cacao Fierbinte
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
6
Așezați 1/2 cană de zahăr, ouă și albuș de ou într-un castron; bateți cu un mixer la viteză mare timp de 6 minute. Îndoiți ușor amestecul de ouă în amestec de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Împărțiți amestecul de ciocolată uniform între ramekinele de 10 (4 uncii) acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista