Prăjituri De Somon Dilled

Prăjituri De Somon Dilled
Torturi de somon Dilled ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 374 calorii, 50g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Prăjituri de Quinoa cu dovlecei și ardei roșu cu sos de iaurt Dilled, Salată De Somon Dilled, și Salată De Somon Dilled.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista