Prăjituri De Pește În Stil Israelian

Prăjituri De Pește În Stil Israelian
Prăjiturile de pește în stil israelian sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Shiksan din bucătărie are 1 fani. Un amestec de ou, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri De Pește, În Stil Portughez, Prăjituri De Pește În Stil Asiatic, și prăjituri de pește în stil thailandez cu salată de plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Prăjituri De Pește În Stil Israelian
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Ingredients1 / 4 cupa pinenuts1 lb. fileuri de pește fără piele dezosate (pește alb sau blând, cum ar fi pește alb, păstrăv sau tilapia)1/2 cană ceapă tocată (aproximativ 1 ceapă medie)1/2 cană pesmet 1/4 cană cilantro1 OU1 / 2 lingurițe sare sau mai mult după gust (de obicei folosesc aproximativ 3/4 lingurițe) 1/2 linguriță cumin1/4 lingurițe cayenne sau mai mult după gust (foarte picant)1/3 cană semințe de struguri sau ulei de măsline pentru prăjire1/2 cană sos tahini pentru scufundare (opțional - faceți clic aici pentru rețetă)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
TilapiaTilapia
TahiniTahini
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)(tub Mare)
5
Timp De Pregătire: 15 Minute
6
Timp De Gătit: 15 Minute
7
Timp Total: 30 Minute
8
Porții: 20-24 chiftele
9
Cheia Kosher: Pareve

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista