Prăjituri de migdale cu sos de fructe pasionale de ciocolată

Prăjituri de migdale cu sos de fructe pasionale de ciocolată
Prăjituri de migdale cu sos de fructe pasiune ciocolata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 532 calorii, 7g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Cifre de afaceri cu fructe de pasiune din ciocolată albă cu sos de afine-mentă și cremă de nucă de cocos, și Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
În robotul de bucătărie, procesați pasta de migdale și zahărul până când amestecul seamănă cu nisipul fin, 10 până la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați în vasul mixerului de suport prevăzut cu accesoriu pentru palete, apoi adăugați unt și bateți până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind vasul după cum este necesar, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați vanilie și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
6
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea. Cerneti peste amestecul de pasta de migdale, apoi amestecati pana se incorporeaza, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite, netezind blaturile.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Transferați pe foaia de copt și coaceți până când prăjiturile sunt maronii aurii și elastice la atingere, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Transferați în raft pentru a se răci în timp ce faceți sos. (Prăjiturile pot fi coapte înainte, scoase din ramekins și congelate, învelite strâns în folie de plastic, până la 1 săptămână. Lăsați 4 ore pentru ca prăjiturile să se dezghețe la temperatura camerei. Pentru a reîncălzi, așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți la 350 km F timp de 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Transferați ciocolata tocată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță mică la foc moderat, amestecați smântâna și sucul de fructe din pasiune. Se aduce la fierbere, apoi se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 30 de secunde. Folosind spatula de silicon rezistentă la căldură, amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Acoperiți cu folie de plastic și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe De PasiuneSuc De Fructe De Pasiune
CiocolataCiocolata
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Se toarnă aproximativ 2 linguri de sos în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
2
Rulați un cuțit mic și subțire în jurul marginii interioare a 1 ramekin, apoi inversați pe palma mâinii și, folosind altă palmă, bateți fundul ramekin pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
3
Transferați tortul în raft și Cerneți zahărul cofetarilor, apoi transferați-l pe farfuria pregătită. Desfaceți prăjiturile rămase în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
4
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista