Gatiti cartea: carne de vită sacadat
Gatiti cartea: carne de vită sacadat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 7 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână chipotle măcinat, cayenne, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: carne de vită Empanadas, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Gatiti cartea: Sri Lanka carne de vită Smore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un feliator de carne sau un robot de bucătărie, tăiați carnea parțial congelată în fâșii subțiri de aproximativ 1/8 inch grosime și cât mai mult posibil.
Alegeți un castron mediu și amestecați sosul Worcestershire, apa, usturoiul tocat, pudra de chili, chipotle, piper negru, sare și cayenne.
Puneți fâșiile de carne în această marinată și întoarceți totul cu mâinile. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece și să pătrundă în carne.
A doua zi, încălziți cuptorul la 175 F. Linia 2 tigăi de copt cu folie. Aranjați fâșiile de carne una lângă alta pe tigăi, aruncând orice bucăți de usturoi și ștergând orice lichid care se agață de carne.
Prăjiți încet fâșiile timp de 3 ore, apoi întoarceți-le și prăjiți încă o oră sau două. Scopul este o textură piele care este încă flexibilă. Sacadatul se va păstra, la frigider, timp de 3 săptămâni. Este suficient de stabil pentru a împacheta în prânzuri sau pentru călătorii cât o zi fără refrigerare.