Prăjituri De Cârnați De Casă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chiftelele de cârnați de casă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de slănină, pesmet, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Prăjituri De Cârnați De Salvie De Casă, Prăjituri de cârnați de pui de casă cu măsline și Oregano, și Vechi De Modă Engleză Mic Dejun Cârnați (Sau Chiftele Cârnați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mică, gătiți slănina la foc mediu până când este redată, dar nu crocantă, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal și ceapă și gătiți până când ceapa este moale și începe să devină de culoare aurie, încă 3 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 1 minut sau până când este parfumat.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Într-un castron mediu, folosiți o furculiță pentru a amesteca împreună firimiturile de pâine, zahărul brun, cimbru, ardeiul cayenne și sarea și piperul.
Adăugați carnea de porc măcinată, gălbenușul de ou și amestecul de slănină și ceapă în firimiturile de pâine și amestecați ușor cu mâinile până se combină. Nu amestecați prea mult. Împărțiți amestecul în 8 porții uniforme și formați-le în prăjituri, apăsând o mică indentare a degetului mare în mijlocul fiecăruia, astfel încât să rămână plate atunci când gătesc. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mare.
Adăugați chiftelele de cârnați și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați o lingură de apă și acoperiți tigaia timp de 3 minute sau până când cârnații sunt complet fierți.