Prăjiturile de Crab sunt un fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 277 calorii. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Cele Mai Bune Prăjituri De Crab.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron mare, amestecând până se omogenizează bine. Îndoiți ușor carnea de crab. Formați amestecul în 8 prăjituri de crab (aproximativ 1/3 cană fiecare). Acoperiți și răciți 1 oră sau până când sunt gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gătiți prăjituri de crab (în loturi, dacă este necesar) 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.