Prăjituri De Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab. O porție conține 23 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 40 și costă 29 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia japonez, uncii de carne de crab, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, și Cele Mai Bune Prăjituri De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul și ceapa de primăvară în vasul unui robot de bucătărie și amestecați până se toacă fin.
Adăugați carnea de crab, wasabi, oțetul de orez, tamari sau sosul de soia și făina de orez în castron. Amestecați din nou amestecul până când s-a combinat pentru a forma o pastă aspră.
Într-o tigaie mare, adăugați suficient ulei pentru a umple tigaia la o adâncime de 1/4 inch.
Încălziți uleiul până când un cub de pâine sfârâie și devine maro-auriu atunci când este adăugat (atenție: uleiul fierbinte poate fi periculos. Nu lăsați nesupravegheat).
Rotiți lingurițele de amestec de crab în bile cu mâinile. Aplatizați ușor bilele și așezați-le cu grijă în uleiul încins. Prăjiți prăjiturile de crab până se rumenesc pe ambele părți și sunt gătite (gătiți doar 8 până la 10 prăjituri de crab la un moment dat, astfel încât să poată fi întoarse rapid și temperatura uleiului să nu scadă prea mult).
Scurgeți prăjiturile de crab pe hârtie de bucătărie.
Pentru a servi așezați prăjiturile de crab pe o farfurie curată și așezați segmentele de var în jurul farfuriei.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau