Prăjituri De Crab

Prăjituri De Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab. O porție conține 23 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 40 și costă 29 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia japonez, uncii de carne de crab, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, și Cele Mai Bune Prăjituri De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați usturoiul și ceapa de primăvară în vasul unui robot de bucătărie și amestecați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați carnea de crab, wasabi, oțetul de orez, tamari sau sosul de soia și făina de orez în castron. Amestecați din nou amestecul până când s-a combinat pentru a forma o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Făină De OrezFăină De Orez
TamariTamari
CrabmeatCrabmeat
WasabiWasabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-o tigaie mare, adăugați suficient ulei pentru a umple tigaia la o adâncime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Încălziți uleiul până când un cub de pâine sfârâie și devine maro-auriu atunci când este adăugat (atenție: uleiul fierbinte poate fi periculos. Nu lăsați nesupravegheat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Rotiți lingurițele de amestec de crab în bile cu mâinile. Aplatizați ușor bilele și așezați-le cu grijă în uleiul încins. Prăjiți prăjiturile de crab până se rumenesc pe ambele părți și sunt gătite (gătiți doar 8 până la 10 prăjituri de crab la un moment dat, astfel încât să poată fi întoarse rapid și temperatura uleiului să nu scadă prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Scurgeți prăjiturile de crab pe hârtie de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
7
Pentru a servi așezați prăjiturile de crab pe o farfurie curată și așezați segmentele de var în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista