Prăjituri De Crab

Prăjituri De Crab
Prăjituri Crab ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 144 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, arpagic, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Cele Mai Bune Prăjituri De Crab.

Instrucțiuni

1
Așezați 1/4 cană de aioli, țelină, arpagic și coriandru într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Îndoiți carnea de crab și condimentați cu sare și piper după dorință.Folosind o cană de măsurare de 1/4 cană, scoateți 10 porții din amestecul de carne de crab și așezați-le pe o farfurie mare sau o foaie de copt. Udați-vă mâinile cu apă caldă și împachetați ușor fiecare porție în discuri groase de 3/4 inci (aproximativ 2 1/2 inci în diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CrabmeatCrabmeat
țelinățelină
ArpagicArpagic
AioliAioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
2
Așezați făina, ouăle și panko în 3 boluri separate de mică adâncime pentru dragarea prăjiturilor. (Rețineți că, fără un liant, prăjiturile se vor destrăma pe măsură ce lucrați cu ele. Dar nu vă faceți griji; faceți tot posibilul pentru a le re-forma pe măsură ce mergeți.) Mai întâi înveliți prăjiturile în făină, scuturând orice exces. Apoi acoperiți-le cu ou și, în cele din urmă, acoperiți-le cu panko, așezând fiecare înapoi pe foaia de copt pe măsură ce este dragată.Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi doar fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați jumătate din prăjituri în tigaie și gătiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați pe placa pregătită. Repetați cu prăjiturile rămase, adăugând mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați 1 sau 2 prăjituri pe o farfurie și acoperiți cu o lingură de aioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
8
Serviți imediat cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista