Prăjituri De Cod Inspirate Din Baltimore, Condimentate În Caraibe

Prăjituri De Cod Inspirate Din Baltimore, Condimentate În Caraibe
Rețeta inspirată de Baltimore, prăjiturile de cod condimentate din Caraibe ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 690 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $6.48 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți cimbru, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Baltimore, Inimile vegane ale prăjiturilor de Crab din Baltimore, și Baltimore Orioles Maryland Prăjituri De Crab.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate99
Revista