Prăjituri de ciocolată calde și picante
Nevoie de o desert vegetarian? Prăjiturile calde și picante de ciocolată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 817 calorii, 9g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, semințe de susan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită, și Prăjituri Picante Cu Ton.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F și reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc. Pulverizați forma de brioșă cu 12 căni cu spray de copt.
Topiți ciocolata, untul și alunița într-un castron mediu în cuptorul cu microunde, 1 până la 2 minute, oprindu-vă la fiecare 20 de secunde pentru a amesteca. Se amestecă zahărul, pudra de espresso, scorțișoara, vanilia și 1/4 linguriță de sare.
Transferați amestecul în vasul unui mixer cu suport (dacă utilizați un mixer manual, transferați amestecul într-un castron mare).
Adăugați făină și bateți la viteză medie-mică până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. Măriți viteza mixerului la mediu.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Creșteți viteza la mare și bateți până când amestecul este cremos și se luminează la culoare, aproximativ 1 minut. Acoperiți vasul cu folie de plastic și puneți amestecul la frigider cel puțin 30 de minute și până la 24 de ore.
Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose pregătite și coaceți 10 până la 12 minute, până când tortul este afară, dar indentat și lipicios la mijloc.
Transferați staniu într-un suport de răcire. Folosind o lingură mică, îndepărtați cu grijă prăjiturile din cutii și transferați-le în farfurii.
Se servește cald cu (opțional) frișcă cu vârfuri Kahl Ucrosa și (opțional) semințe de susan.
(Opțional) cremă de bici, Kahl Arkulva și un vârf de sare într-un castron răcit până se formează vârfuri moi, aproximativ două până la trei minute.