Prăjituri cu lămâie de afine cu topping de cheesecake
Torturile cu lămâie de afine cu topping de cheesecake ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 12. Această garnitură are 206 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr tos auriu, făină auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 225 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 14%. Încercați Cel Mai Bun Cheesecake Cu Topping De Afine, Cheesecake Cu Topping De Afine, și Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o formă de brioșă adâncă cu 12 găuri.
Tăiați 12 benzi de pergament de copt, fiecare de aproximativ 1,5 cm lățime.
Tăiați fiecare bandă în jumătate, apoi așezați în interiorul fiecărei găuri de brioșă pentru a face o cruce. Tăiați capetele astfel încât să se ridice la aproximativ 1 cm deasupra marginii găurilor. Le veți folosi ca mânere pentru a îndepărta prăjiturile atunci când sunt gătite.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Bateți împreună untul și zahărul până devin palide și cremoase. Bateți ouăle, puțin câte puțin, apoi adăugați coaja de lămâie și jumătate din suc.
Se amestecă bine, apoi se amestecă jumătate din făină. Se amestecă sucul de lămâie rămas, apoi făina rămasă.
Puneți amestecul de tort în cutii, aproximativ 1 lingură îngrămădită pe cutie, apoi neteziți cu spatele unei linguri.
Presărați câteva afine peste fiecare tort, apoi coaceți timp de 10 minute.
Pentru a face toppingul, bateți împreună smântâna acră, zahărul glazurat, oul și extractul de vanilie până se omogenizează. Scoateți prăjiturile din cuptor ar trebui să fie palide și doar ferme. Apăsați ușor în jos pentru a face un top plat, apoi lingura unele cheesecake topping peste fiecare tort găurile ar trebui să fie umplut aproape la partea de sus. Împrăștiați peste mai multe afine. Reveniți la cuptor și coaceți încă 5-7 minute până când toppingul este doar setat și dă doar puțină clătinare atunci când este atins.
Lăsați prăjiturile să se răcească în cositor, apoi îndepărtați-le ușor de părțile laterale ale cositorului și ridicați-le folosind mânerele de hârtie.