Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc învelită cu Prosciutto cu mere prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 173g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1362 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 10,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma merele uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun Cu Stafide De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Prosciutto înfășurat smochine si ceapa gem peste balsamic cotlet de porc prăjită, Cotlet De Porc Prăjit Cu Gutui Și Mere Lady, și Cotlet De Porc Din Plante Prăjite Cu Varză De Bruxelles, Fenicul, Mere Și pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ciupercile uscate și merele uscate în boluri mici separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Mere Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1 cană de apă clocotită în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați ciupercile și merele să se înmoaie până când sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Ciuperci tulpina. Acoperiți și răciți lichidul de înmuiere (aproximativ 3/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Scurgeți merele, aruncând lichidul de înmuiere. Tăiați mărunt ciupercile și merele, combinați într-un castron mic și puneți deoparte amestecul de ciuperci și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Între timp, blanch kale în apă clocotită cu sare doar până se ofilește, aproximativ 1 minut. Folosind clești, transferați kale pe o foaie de copt cu margini. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Îndepărtați orice coaste mari și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie si usor auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați ciuperci și mere; gatiti, amestecand ocazional, pana cand aromele se topesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, cimbru și rozmarin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
10
Adăugați brandy și gătiți până când lichidul este absorbit, aproximativ 1 minut. Se amestecă 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Transferați amestecul într-un castron și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați carne de porc măcinată și amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
1
Pentru fluture, puneți coapsa de porc pe o suprafață de lucru cu capătul scurt orientat spre tine. Ținând un cuțit lung și subțire ascuțit paralel cu suprafața de lucru și începând de-a lungul unei laturi lungi, tăiați 1/2" deasupra părții inferioare a fripturii. Continuați să feliați spre interior, trăgând înapoi carnea cu mâna liberă și desfășurând friptura ca un covor, până când întregul Lomb este plat. Acoperiți cu o foaie de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne, bateți la o grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pesmet Panko
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Descoperă carnea de porc. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați frunzele de kale deasupra coapsei într-un strat uniform, suprapunându-se după cum este necesar și lăsând o margine de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
4
Întindeți umplutura deasupra kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Kale
5
Rulați carnea de porc într-un cilindru strâns. Înfășurați un strat de prosciutto în jurul fripturii. Legați friptura în siguranță cu sfoară de bucătărie la intervale de 1". Puneți crenguțele de rozmarin sub sfoară, distanțându-le. Faceți înainte: friptura de porc se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Prosciutto
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de a continua.
7
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați merele într-o tigaie. Topiți 1 lingură de unt cu ulei într-o tigaie mare. Carne de porc brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total, apoi așezată deasupra merelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
9
Adăugați cidru și 1/2 cană de apă în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se toarnă amestecul în tigaie. Prăjiți carnea de porc până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul coapsei înregistrează 60° (va fi gătit mediu, dar încă ușor roz), aproximativ 1 oră 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De Susan
11
Lăsați friptura să se odihnească cel puțin 20 de minute și până la 2 ore.
12
Puneți friptura pe un platou. Rezervați merele din tigaia de prăjire; lingura de grăsime din sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
13
Puneți tigaia deasupra aragazului la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați stoc de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
15
Se toarnă lichid de ciuperci rezervat, lăsând orice sediment în urmă și se gătește, răzuind fundul tigaiei pentru a elibera orice bucăți rumenite, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Bateți restul de 2 linguri de unt și condimentați după gust cu sare și piper. Sos de tulpină; felie de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
17
Serviți sosul și merele alături de carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
18
Sugestie de vin: încercați să împerecheați această carne de porc cu un roșu mare precum Tenuta dell ' Ornellaia 2009 le Volte, Toscana (25 USD).