Prosciutto-cotlet de porc învelit cu mere prăjite

Prosciutto-cotlet de porc învelit cu mere prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc învelită cu Prosciutto cu mere prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 173g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1362 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 10,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma merele uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun Cu Stafide De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Prosciutto înfășurat smochine si ceapa gem peste balsamic cotlet de porc prăjită, Cotlet De Porc Prăjit Cu Gutui Și Mere Lady, și Cotlet De Porc Din Plante Prăjite Cu Varză De Bruxelles, Fenicul, Mere Și pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ciupercile uscate și merele uscate în boluri mici separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Mere UscateMere Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 1 cană de apă clocotită în fiecare bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați ciupercile și merele să se înmoaie până când sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Ciuperci tulpina. Acoperiți și răciți lichidul de înmuiere (aproximativ 3/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Scurgeți merele, aruncând lichidul de înmuiere. Tăiați mărunt ciupercile și merele, combinați într-un castron mic și puneți deoparte amestecul de ciuperci și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, blanch kale în apă clocotită cu sare doar până se ofilește, aproximativ 1 minut. Folosind clești, transferați kale pe o foaie de copt cu margini. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Îndepărtați orice coaste mari și dure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
7
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie si usor auriu, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați ciuperci și mere; gatiti, amestecand ocazional, pana cand aromele se topesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul, cimbru și rozmarin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați brandy și gătiți până când lichidul este absorbit, aproximativ 1 minut. Se amestecă 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Transferați amestecul într-un castron și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați carne de porc măcinată și amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1
Pentru fluture, puneți coapsa de porc pe o suprafață de lucru cu capătul scurt orientat spre tine. Ținând un cuțit lung și subțire ascuțit paralel cu suprafața de lucru și începând de-a lungul unei laturi lungi, tăiați 1/2" deasupra părții inferioare a fripturii. Continuați să feliați spre interior, trăgând înapoi carnea cu mâna liberă și desfășurând friptura ca un covor, până când întregul Lomb este plat. Acoperiți cu o foaie de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne, bateți la o grosime uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Descoperă carnea de porc. Se condimentează cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați frunzele de kale deasupra coapsei într-un strat uniform, suprapunându-se după cum este necesar și lăsând o margine de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
4
Întindeți umplutura deasupra kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
KaleKale
5
Rulați carnea de porc într-un cilindru strâns. Înfășurați un strat de prosciutto în jurul fripturii. Legați friptura în siguranță cu sfoară de bucătărie la intervale de 1". Puneți crenguțele de rozmarin sub sfoară, distanțându-le. Faceți înainte: friptura de porc se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
ProsciuttoProsciutto
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de a continua.
7
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați merele într-o tigaie. Topiți 1 lingură de unt cu ulei într-o tigaie mare. Carne de porc brună pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total, apoi așezată deasupra merelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Adăugați cidru și 1/2 cană de apă în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se toarnă amestecul în tigaie. Prăjiți carnea de porc până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul coapsei înregistrează 60° (va fi gătit mediu, dar încă ușor roz), aproximativ 1 oră 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Lăsați friptura să se odihnească cel puțin 20 de minute și până la 2 ore.
12
Puneți friptura pe un platou. Rezervați merele din tigaia de prăjire; lingura de grăsime din sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Puneți tigaia deasupra aragazului la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați stoc de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
15
Se toarnă lichid de ciuperci rezervat, lăsând orice sediment în urmă și se gătește, răzuind fundul tigaiei pentru a elibera orice bucăți rumenite, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Bateți restul de 2 linguri de unt și condimentați după gust cu sare și piper. Sos de tulpină; felie de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
17
Serviți sosul și merele alături de carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Sugestie de vin: încercați să împerecheați această carne de porc cu un roșu mare precum Tenuta dell ' Ornellaia 2009 le Volte, Toscana (25 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista