Prepeliță fiartă cu muștar și capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prepelițele fierte cu muștar și capere. Pentru $10.76 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 67g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 812 calorii. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, capere, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Carne De Vită Fiartă Cu Sos De Muștar, Pui Cu Capere, Muștar Și Pătrunjel, și Unt de muștar cu busuioc și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți prepelița sub apă curentă rece, apoi uscați-o cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mare, învârtindu-se pentru a se răspândi.
Adăugați prepelița și gătiți până când toate suprafețele sunt foarte maro deschis, aproximativ 2 minute în total.
Adăugați capere, usturoi, muștar și stoc. Aduceți lichidul la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți ușor, întorcând prepelița o dată la jumătatea drumului până când este gătită, 10 până la 15 minute.
Transferați prepelița într-un platou de servire, condimentați fierberea cu sare și piper, amestecați pătrunjelul tocat, turnați peste prepeliță și serviți.