Prepeliță cu struguri și Grappa
Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 184 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, prepeliță, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Struguri și căpșuni în Grappa, Struguri, Grappan Și Slănină: O Salată Caldă, și Prepeliță Cu Struguri Și Cârnați.
Instrucțiuni
Tăiați 1/2 cană de struguri pe jumătate pe lungime.
Presărați prepelița cu sare și piper.
Așezați 1 (1 inch) crenguță de rozmarin și 1 (1 inch) crenguță de cimbru în cavitatea fiecărei prepelițe.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați prepeliță; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Aranjați prepelița, pieptul în sus, în tigaie; adăugați 1/2 cană bulion. Acoperiți parțial, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 25 de minute sau până când ați terminat.
Așezați prepelița pe un platou; acoperiți ușor cu folie.
Adăugați 1/4 cană de bulion, prosciutto, grappa și eșalotă la tigaie; gatiti la foc mediu-mare 1 1/2 minute sau pana cand eșalota este frageda, razuind tigaia pentru a slabi bucatile rumenite. Se amestecă 1/2 cană de bulion și struguri întregi și înjumătățiți; gatiti 2 minute sau pana cand strugurii se incalzesc bine.
Se toarnă amestecul de struguri peste prepeliță; garnisiți cu crenguțe întregi de rozmarin și cimbru, dacă doriți.