Praz și supă de cartofi

Praz și supă de cartofi
Prazul și supa de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare sunt Chowder De Praz De Cartofi, Chowder De Cartofi-Praz, și Supă de cartofi, porumb și praz.

Instrucțiuni

1
Curățați prazul tăind rădăcinile și vârfurile frunzelor. Faceți o tăietură verticală de la capătul rădăcinii până la vârfuri, având grijă să nu tăiați complet. Prazul se va deschide acum ca paginile unei cărți și orice noroi poate fi curățat între frunzele de sub robinet. Feliați prazul curățat în fâșii de un sfert de inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Topiți jumătate de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se sotează prazul în unt fierbinte până se ofilesc, 3 până la 5 minute; transferați într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mic. Treceți treptat făina în untul topit până când amestecul formează o grămadă de aluat. Treceți încet bulionul de pui în tigaie, amestecând continuu până când bulionul este încorporat în întregime; se toarnă peste amestec în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați slănină și cartofi în aragazul lent. Se condimentează amestecul cu sare și piper; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Gatiti la foc mic pana cand cartofii sunt moi, amestecand apa in amestec daca devine prea gros, cel putin 2 ore. Amestecați jumătate și jumătate în amestec și continuați să gătiți încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista