Praz și supă de cartofi
Prazul și supa de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare sunt Chowder De Praz De Cartofi, Chowder De Cartofi-Praz, și Supă de cartofi, porumb și praz.
Instrucțiuni
Curățați prazul tăind rădăcinile și vârfurile frunzelor. Faceți o tăietură verticală de la capătul rădăcinii până la vârfuri, având grijă să nu tăiați complet. Prazul se va deschide acum ca paginile unei cărți și orice noroi poate fi curățat între frunzele de sub robinet. Feliați prazul curățat în fâșii de un sfert de inch.
Topiți jumătate de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Se sotează prazul în unt fierbinte până se ofilesc, 3 până la 5 minute; transferați într-un aragaz lent.
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mic. Treceți treptat făina în untul topit până când amestecul formează o grămadă de aluat. Treceți încet bulionul de pui în tigaie, amestecând continuu până când bulionul este încorporat în întregime; se toarnă peste amestec în aragazul lent.
Adăugați slănină și cartofi în aragazul lent. Se condimentează amestecul cu sare și piper; se amestecă.
Gatiti la foc mic pana cand cartofii sunt moi, amestecand apa in amestec daca devine prea gros, cel putin 2 ore. Amestecați jumătate și jumătate în amestec și continuați să gătiți încă 1 oră.