Praline Cheesecake
Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 727 calorii, 9g de proteine, și 46G de grăsime. Un amestec de caramele, cremă knudsen, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Praline Cheesecake, Praline Cheesecake, și Praline Cheesecake.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Zdrobiți 50 de napolitane fin; se amestecă cu 1/4 cană zahăr și margarină. Apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan. Stați napolitane rămase în jurul marginii tigaiei, apăsând ușor în crustă pentru a se asigura.
Bateți crema de brânză și zahărul rămas într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați smântână și vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul mic în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Frigider cheesecake 4 ore.
Caramele cu microunde și lapte în castron cu microunde la 1 min. sau până când caramelele sunt complet topite, amestecând la fiecare 30 de secunde. Se răcește ușor.
Se toarnă peste cheesecake; deasupra cu nuci.