Praline Bacon
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură prietenoasă cu fodmap? Baconul de praline ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 166 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână slănină, zahăr brun, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bacon Praline, Bacon Bourbon-Praline, și Zippy Praline Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
Așezați suportul de sârmă pe folie.
Aranjați slănina într-un singur strat pe raft.
Coaceți 20 de minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun și nucile pecan.
Întoarceți slănina; se presară cu amestec de zahăr brun.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până se rumenesc.
Scoateți din raft. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.