Reteta Individual Chocolate-Amaretto Lava Cakes se poate face in aproximativ 1 ora si 35 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 89 de cenți per porție. O porție conține 456 de calorii, 6 g de proteine și 31 g de grăsimi. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ouă, chipsuri de ciocolată dulce-amăruie cu cacao, frișcă și alte câteva ingrediente, le puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 22%. Încercați prăjiturile individuale cu lavă de ciocolată cu sos de caramel, prăjiturile cu lavă cu ciocolată și prăjiturile cu lavă cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru centre, într-o cratiță, topește 1/3 cană de Chipsuri de copt Ghirardelli® 60% Cacao Bitterweet Chocolate și smântână la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Bucăți De Copt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți ușor pentru a omogeniza. Se amestecă 1 lingură de amaretto. Congelați timp de 1 oră sau până când se întărește. Formați 6 bile; da la frigider pana la nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior Amaretto
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Pentru prăjitură, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați șase rame de 6 uncii sau căni de cremă cu spray de gătit antiaderent; pus deoparte. Într-un cazan dublu, topește restul de 2/3 de cană Ghirardelli® 60% Cacao Bitterweet Chocolate Chips de copt și untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Spray De Gătit
Bucăți De Copt
Cremă
3 Linguri De Zahar Muscovado Usor
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano
5
Se ia de pe foc.
6
Bateți ușor pentru a omogeniza. Se amestecă cele 2 linguri rămase de amaretto; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior Amaretto
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Într-un castron mare, bateți ouăle, gălbenușurile și zahărul cu un mixer electric la viteză mare timp de 5 minute sau până când se îngroașă și ușor. Îndoiți amestecul de ciocolată topită și făina în amestecul de ouă până când se combină. Turnați aluatul de prăjitură în ramekins pregătiți. Apăsați ușor o minge de ciocolată în centrul aluatului de prăjitură din fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Ciuperci Morel Proaspete, Feliate
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
8
Coaceți timp de 15 minute sau până când prăjitura este fermă la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană Amestec De Parmezan Ras și Brânză Romano
9
Lăsați ramekinele să stea pe un grătar timp de 5 minute. Treceți un cuțit mic și ascuțit în interiorul fiecărui ramekin. Pe rând, puneți o farfurie mică deasupra fiecărui ramekin, răsturnați și scoateți ramekinul. Dacă doriți, acoperiți fiecare prăjitură cu o prafă de frișcă și migdale* prăjite mărunțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Tortul de ciocolată topită funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "