Prajituri De Cod Cu Sare: Pasteis De Bacalhau

Prajituri de cod de sare: Pasteis de Bacalhau este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Dacă aveți la îndemână piper și sare de mare, ceapă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Baccal) Tocanita, Sare De Cod Blinele, și Sare De Cod Blinele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începând cu o zi înainte, înmuiați codul uscat în apă rece timp de 12 până la 24 de ore, schimbând apa de mai multe ori pentru a îndepărta majoritatea sării.
Scurgeți codul, clătiți-l și puneți-l într-o oală mare.
Adăugați laptele și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch; gătirea codului în lapte îl menține foarte umed. Se fierbe ușor la foc mediu-mic timp de 20 până la 25 de minute, până când codul este fraged și flexibil.
Scurgeți și clătiți bine, apoi lăsați codul într-un castron cu mâinile, îndepărtând orice bucăți mici de piele și OS.
În timp ce codul se gătește, turnați 1 inch de apă într-o oală mare prevăzută cu o inserție pentru abur.
Adăugați cartofii și fierbeți la foc mediu timp de 20 până la 25 de minute până când sunt foarte fragede.
Scurgeți cartofii, decojiți pielea și zdrobiți-i bine cu un masher de cartofi sau treceți-i printr-un ricer sau sită.
Adăugați codul în cartofi, împreună cu ceapa, usturoiul, pătrunjelul, coriandrul și ouăle. Bateți amestecul ferm cu o lingură de lemn, astfel încât să fie bine combinată și fermă o lingură ar trebui să se ridice în ea. (Dacă vi se pare prea uscat, adăugați 1 sau 2 linguri de lapte.) Condimentați cu un vârf de piper și gust pentru sare - este posibil să nu fie nevoie să adăugați niciunul, deoarece codul în sine păstrează suficientă sare, în ciuda faptului că este înmuiat și fiert. Cu mâinile ușor umezite sau folosind 2 linguri, modelați amestecul de cod în bile în formă de ou ar trebui să obțineți aproximativ 2
(Bilele de cod pot fi acoperite și refrigerate până la 1 zi înainte de gătit sau congelate într-un recipient.)
Încălziți 3 inci de ulei într-o tigaie grea adâncă sau oală la 370 grade F.
Adăugați câteva bile de cod la un moment dat în uleiul fierbinte, întorcându-le de 3 sau 4 ori pentru a se rumeni frumos peste tot. Ridicați cu grijă prăjiturile de cod din tigaie cu o lingură pliată și așezați-le pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repet.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio