Prajituri cu dovleac cu ciocolata alba
Biscuiții cu dovleac cu ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 38 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 190 de calorii. Această rețetă servește 36. Dacă aveți chipsuri de ciocolată, zahăr brun, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este pe placul a 303 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt prăjiturile cu ciocolată albă și dovleac, prăjiturile cu ciocolată albă și prăjiturile cu ciocolată albă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați făina, condimentul pentru plăcinta cu dovleac și bicarbonatul de sodiu.
Într-un castron mediu, cu un mixer electric, cremă de unt și zahăr. Incorporați piureul de plăcintă de dovleac. Bateți ouăle și vanilia. Bateți amestecul de făină până când se combină. Se amestecă ciocolata albă și nucile pecan.
Puneți aluatul cu o lingură rotunjită, la 2 inci unul de celălalt, pe o foaie de biscuiți neunsă.
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 20-22 de minute până când tocmai se fixează.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Totus Tuus Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.