Prajituri cu ciocolata dubla si espresso
Biscuiți cu ciocolată dublă și espresso este un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 373 de calorii . Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați pudră de cacao, unt, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ prăjituri cu espresso cu ciocolată dublă , prăjituri espresso cu ciocolată dublă și prăjituri cu espresso cu ciocolată dublă .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau covorașe de silicon. Pus deoparte.
Într-un castron mic, combinați ciocolata amăruie și untul.
Pune vasul peste o tigaie cu apă abia fiartă și amestecă din când în când până când ciocolata se topește și amestecul este omogen.
În vasul unui robot de bucătărie, toacă mărunt boabele espresso acoperite cu ciocolată. Într-un castron mediu, amestecați boabele espresso tocate, făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea.
Într-un alt castron mediu, amestecați zahărul, ouăle, 2 linguri de apă și extractul de vanilie. Adăugați treptat ingredientele uscate și amestecați până se densează și omogenizează. Încorporați ciocolata topită. Se amestecă fulgii de ciocolată. Folosind o prăjitură sau o lingură de înghețată, puneți la nivel 1/4 de cană din aluat pe foile de copt pregătite.
Coaceți până se umflă ușor și blaturile încep să crape, 18 până la 20 de minute. Lăsați fursecurile să se răcească complet pe foile de copt și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.