Prajiturele Pastrama
Pastrami Cupcakes este o rețetă americană care servește 24. O porție conține 454 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de zahăr granulat, lapte, muștar picant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pastramă De Casă, Coaste De Pastramă, și Pastramă De Somon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați tigăile pentru cupcake cu 24 de căptușeli.
Într-un castron mediu, combinați ambele făinuri. Folosind un mixer electric cu accesoriul pentru palete, cremați untul până se omogenizează. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până devine pufos.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în trei părți, alternând cu laptele.
Adăugați vanilia. Răsturnați părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt bine amestecate. Bateți până se combină. Nu bate prea mult. Îndoiți semințele de chimen.
Puneți aluatul în garnituri, umplând cupele cu două treimi.
Coacepână când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ16 minute. Răciți complet cupcakes-urile.
Tăiați blaturile de pe cupcakes și rezervați.
Așezați pastrama tocată pe jumătatea inferioară a cupcakes-urilor.
Stropiți 1 linguriță glazură de muștar cu miere (mai mult sau mai puțin după gust) pe Pastramă.
Așezați blaturile de cupcake deasupra glazurii, apăsând ușor în jos.Înghețați cupcakes - urile cu glazură de unt de muștar cu miere.
Garnisiți cu bucăți moi de covrig.
Într-un castron mic, combinați zahărul pudră, mierea și muștarul și amestecați până se omogenizează.
Folosind un mixer electric cu accesoriul pentru palete, cremați untul până se omogenizează.
Adăugați muștarul de miere și muștarul picant și amestecați la mare timp de 1 minut, răzuind des părțile laterale.
Adăugați zahărul pudră 1/4 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cupcakes în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
Riesling-ul nostru din Columbia Valley este un amestec de Riesling din întreaga Vale Columbia din Washington. Scopul nostru este de a crea un Riesling răcoritor, aromat, mediu-uscat vintage după vintage. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul nostru de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.