Prajitura cu banane pecan
Reteta Tort Banana Pecan poate fi facuta in aproximativ 50 de minute . Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți per porție. O porție conține 341 de calorii , 5 g de proteine și 14 g de grăsimi . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați făină, smântână jumătate, banane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29% , ceea ce nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Torta Di Banana (Prăjitură cu banane) , Prăjitură cu nucă de cocos și nuci pecan și Prăjitură cu ghimbir și nuci pecan .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântâna scurtă și zahărul până devin ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți bananele și vanilia.
Se amestecă, făină, praf de copt, sifon și sare.
Adăugați alternativ la amestecul de smântână cu zară. Se amestecă nucile.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 9 inci. tavi rotunde pentru copt.
Se presară cu nucă de cocos.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru umplutură, combinați zahărul, făina, smântâna și untul într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați nuci, sare și vanilie; rece.
Întindeți umplutura peste un strat de tort cu partea de nucă de cocos în sus.
Puneți al doilea strat, cu partea de cocos în sus, deasupra.
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți shorteningul, zahărul de cofetă cu unt, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența glazurei. Înghețați doar părțile laterale ale tortului. Dacă se dorește, prăjitura poate fi făcută fără glazură.