Prairie Foc Dip

Prairie Foc Dip
Prairie Dip foc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 199 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână sos de ardei dash, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Foc De Prerie Modernizat, Prairie Freca, și Cartofi De Prerie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați fasolea, brânza, untul, dacă doriți, ceapa, usturoiul, pudra de chili și sosul de ardei iute. Gatiti la foc mic pana cand branza este topita si dip-ul este incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se servește cu chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista